8.8.12

Stora lillasyster och ännu större storebror

Det är nog minsann inte bara blommorna som växer bra på sommaren, det känns som att barnen också dem växt ordentligt. Förra veckan var vi iväg till frissan med storebror och nyfrissad med sin stora glugg kändes han verkligen helt plötsligt jättestor. Check it out!


I veckan har vi haft inskolning på fritids och det verkar verkligen kanon. Tror att han kommer att stortrivas där. Nu är han inskolad och klar och kommer gå några dagar sporadiskt till förskoleklassen drar igång den 20:e augusti bara för att han ska komma in i rutiner, hinna hitta nya kompisar och så.


Lillasyster har också dragit i väg både till växten och i utvecklingen. Nu surrar hon nästan lika mycket som sin storebror och kan det mesta själv. Värsta trotsen *peppar, peppar* verkar ha lagt sig och hon njuter nog mest av livet. I veckan har hon fått vara några dagar på dagis medan storebror inskolats och det gick verkligen kanonbra trots sju veckors ledighet. Nu kommer hon dock få vara hemma med mig och husera fram till min skola drar igång den 3 september.

1 kommentar:

  1. Hjälp vad barnen blivit stora!! Och söta! Vi måste försöka ses något i höst, antingen i Umeå eller så här. Ni är mer än välkomna!

    SvaraRadera