13.6.12

Ljuvliga ljusa sommarkvällar

Älskar ljuset på kvällarna. Efter att ha levt i ett ständigt mörker hela vintern känns det som att ljuset verkligen ger så mycket för själen. I vintras var barnen så sjukt trötta efter en dagisdag att dem i princip var sovfärdiga efter middagen. Nu när kvällarna är ljusa (visserligen kan längden på dagisdagen också spela en liten roll) så har dem mer ork för bus och det känns verkligen guld värt att vi har en lekpark alldeles utanför fönstret.

Sonen som i år har kommit på tjusningen med att cykla cyklar gärna runt huset medan lillan helst leker i sanden eller blåser såpbubblor med dem andra småtjejerna på gården. Ikväll satt jag och barnen ute på uteplatsen i solen och spelade spel efter middagen. Sedan tog vi cyklarna och cyklade iväg till skolgården en bit bort och lekte i klätterställningarna en stund innan vi cyklade hem igen. Alldeles lagom kvällsutflykt. :)


Nu sover barnen sött sedan några timmar tillbaka och sambon är bortrest så jag har suttit i soffan och tittat tv-serier i min ensamhet, rätt skönt det också. ;) Men nu är det hög tid att göra barnen sällskap i drömmarnas värld. Godnatt! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar